روز جمعه، سه عضو هيات مديره انجمن حمايت از حقوق کودکان برای همدردی با خانواده های کودکان پاکدشت، راهی منطقه شدند. خانم ها ارشد و عزيزپناه و آقای اسمعيل پور ساعت ده صبح 3/7/83 با حضور در منزل محمد قديمی، با خانواده اين کودک اعلام همدردی کردند. سپس با همراهی عموی محمد مناطقی که بيجه اعتراف کرده کودکان را در آنجا به قتل رسانده يا مدفون نموده بازديد کردند.

سپس در منزل احسان زارع، کودکی که جسد سوخته اش قرار بود همان روز تحويل خانواده اش شود حاضر شدند و با خانواده اين کودک ديدار کردند. در گفتگوی انجام شده با پدر احسان زارع، ايشان از روند توجه و رسيدگی به شکايت خود از شروع ناپديد شدن فرزندش ابراز ناخرسندی کردند. گفتنی است که پدر احسان به دليل بی کاری از اسدآباد همدان به حاشيه تهران مهاجرت کرده است.

همچنین اعضای هیات مدیره انجمن گفتگویی با بچه های محل انجام دادند تا به مشکلات و دغدغه های آنها پی ببرند.

انجمن در نظر دارد در صورت توافق مسوولين مربوطه در روز پنج شنبه 16/7/83 برنامه روز جهانی کودک را برای کودکان پاکدشت در اين منطقه محروم برپا نمايد.