منبع : ايسنا
تكديگري يكي از اشكال مخرب و پستترين نوع اشتغال به كار كودكان در خيابان است كه هيچگاه با آن به طور علمي برخورد نشده است و به نظر ميرسد كه مجريان طرح «جمعآوري متكديان» بيشتر به پاك كردن صورت مسأله ميانديشند تا رفاه حال كودكان.

عكس از اينترنت
به گزارش خبرنگار «اجتماعي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، باز بگير و ببند و باز تكرار برخورد ضربتي با آسيبهاي اجتماعي و باز مخفي كردن زخم آسيب در زير پوست شهر كه پيامدي جز سر زدن دوباره زخم، اين بار در ابعادي وسيعتر، وحشتناكتر و چركينتر ندارد.
«طرح جمعآوري متكديان» چند هفتهاي است كه آغاز شده و قرار است از اين طريق متكديان از سطح شهر تهران جمعآوري و ساماندهي شوند، ولي به نظر ميرسد براي چندين بار تجربه پرداختن به علت، به جاي معلول درجامعه تكرار ميشود و ابعاد مختلف مسأله به خوبي مورد توجه قرار نگرفته است.
بسياري از انجمنهاي حمايت از كودكان نگران هستند از اين كه كودكان متكدي و كودكان كار و خياباني كه به دلايل مختلف و نه بدلخواه خود به اين كار ميپردازند آسيب بيشتري ببنند.
علي اكبر اسماعيلپور، عضو هيأت مديره انجمن حمايت از حقوق كودكان با بيان اين كه برخوردهاي اين چنين نميتواند پاسخگوي روند رو به رشد و باز توليد فقر در جامعه باشد در گفتوگو با ايسنا، اظهار ميكند: برخوردهاي بگير و بنبدي با متكديان حداقل از سال 79 تا به حال سابقه دارد و چه بسا در اين زمينه ميلياردها تومان هزينه شده ولي هيچگاه يك طرح و برنامه مشخص تدوين نشده است.